Спільна молитва за Україну в День Незалежності

«І впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім’я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім’я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!»

(2 Хроніки 7:14)

В Житомирі 24 серпня біля кінотеатру «Жовтень» відбулася межконфесійна молитва за мир та єдність в Україні. Священики та віруючі всіх конфесій зібрались разом і молились , щоб Бог благословив владу і народ, дав каяття та навернув від гріховних шляхів. Адже молитви віруючих та хвала Господу – велика сила, яка впливає на духовний світ.

Почалося зібрання з молитви «Отче наш», якою моляться християни всіх конфесій, бо ми діти одного Небесного Батька.

Православні Київського та Московського Патріархатів, католицькі, протестантські священики та представники єврейських месіанських общин разом молились не лише за незалежність нашої держави, але й за незалежність кожної людини від рабства гріха.

Двадцять чотири роки тому Україна мала тільки юридичну незалежність. Ми сьогодні є свідками, наскільки крихкий мир та сумнівна недоторканість кордонів. І зараз за реальну незалежність українські воїни віддають своє здоров’я та життя. На війні немає невіруючих – кожен просить захист у Бога. І наразі Україна відновлюється не тільки на світовій карті, але й в нашій свідомості та серцях.

На завершення зібрання всі присутні заспівали пісню:

Благословенні поля!

Благословенні ліси!

Благословенна земля твоя, Україно!

Господь дасть мудрість царям!

Господь підніме дітей!

Імення Господнє прославиться на Україні!

Україна, Україна! Благословенна Богом земля – Україна!