Житлові комплекси “Набережний квартал” і “Капучіно” вітають житомирян з Днем Незалежності

Житловий комплекс «Набережний Квартал» та житловий комплекс «Капучіно», вітають Житомирян зі святом Дня Незалежності України!

З Днем Незалежності вас! Свято Незалежності символізує самостійність та суверенітет нашої країни, прагнення нації до творення власної держави. Бажаємо мирного неба над головою, благополуччя і процвітання кожному жителю нашого міста і нашої країни!

Приходьте до нас в офіс і у Вас буде можливість дізнатися більше про всеукраїнському проекті, частиною якого є житловий комплекс «Капучіно» і «Набережний квартал». Команда менеджерів детально розповість вам про всі переваги проекту, покаже планування і ознайомить з усією документацією. Так ви зможете дізнатися про будівництво, яке у всіх на слуху! Нагадуємо що до кінця літа до 31 серпня Ви можете встигнути купити квартиру за акційною ціною 7 399 грн за кв. м.

Якщо у вас є питання – сміливо телефонуйте нам за телефоном і ми з радістю вам допоможемо.


Житловий комплекс «Капучіно» (067) 424-77-33

Житловий комплекс «Набережний Квартал» (067) 67-44-550

Адреса відділу продажу: м Житомир, вул. Бородія, 50а. Офіційний сайт ЖК «Капучіно» – http://kapuchino.zt.ua/ Офіційний сайт ЖК «Набережний Квартал» http://nkvartal.zt.ua/ru/

Слава Україні!