Артист Етуш отримав назад свої гроші від підрядника

Підрядник повернув 93-річному артистові Володимира Етуша 400 тис. Руб., Видані раніше на покупку будматеріалів і так і не використані за призначенням, пише дружина артиста Олена Етуш у своєму фейсбуці.

«За інформацією Ощадбанку гроші переведені, але надійдуть на наш рахунок тільки протягом 2 робочих днів. Як тільки отримаємо інформацію про зарахування грошей на рахунок, відразу повідомлю », – повідомляє Олена. «Як тільки сума буде перерахована, наш адвокат направить йому листа про те, що більш претензій ми не маємо», – пояснювала вона раніше.

Напередодні стало відомо, що підрядник Араік Мхітарян недобросовісно поставився до замовлення родини Етуш на ремонт їх московської квартири, взяв гроші для закупівлі будматеріалів і затягнув терміни, внаслідок чого Володимиру Етушу довелося жити в лікарні. 29 жовтня сім’я Етуша повідомила, що Мхітарян поверне борг родині.

За словами Олени Етуш, зараз ремонт в московській квартирі артиста недороблений унаслідок відсутності дорогих матеріалів, на які підряднику були видані 400 тис. Руб. Етуш змушений жити в палаті відділення кардіології одній зі столичних клінік, оскільки жити в заміському будинку 93-річний артист не може за станом здоров’я.

Як уточнює Етуш, спочатку ремонт проводився в рамках телепроекту «Ідеальний ремонт» у них на дачі, де сім’я і познайомилася з підрядником. Після закінчення зйомок роботи вже в їхній квартирі продовжила компанія «Дизайн і ремонт».

Володимир Етуш – народний артист СРСР, ветеран Другої світової війни. Кіноглядачеві відомий за ролями у фільмах «Іван Васильович змінює професію», «Кавказька полонянка», «Пригоди Буратіно» та ін.

В строительной компании “Радуга” самые низкие цены на ремонт офисов. Обращайтесь к специалистам компании – тут вас не подведут. Хорошего вам ремонта!