Центральна районна лікарня у Житомирі накупить у фірми з групи “Приват” недешевого палива, вважаючи це “економічно вигідною” пропозицією

КУ “Центральна районна лікарня” Житомирської райради, що знаходиться у Станішівці, визначила переможцем на постачання палива Товариство з обмеженою відповідальністю виробничо-торгівельна фірма «Авіас», що на Київському шосе, 4/2.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Згідно даних лікарні, фірма з групи “Приват” Ігоря Коломойського, як пишуть “Наші гроші”, була єдиною, хто подав заявку на участь в торгах. Саме тому, твердять в лікарні, для забезпечення безперебійної роботи санітарного транспорту,  вивчивши ринок цін постачальників, автозаправочні станції яких знаходяться найближче до місця знаходження нашої установи найбільш економічно вигідною є ціна ТОВ ВТФ «Авіас». Тому з вказаним учасником проведено переговори на закупівлю бензину та дизпалива в 2015 році”.

Палива  придбають 15000 л. за 300 тис. грн. (з ПДВ) (Бензин А-92-10000л., дизельне паливо – 5000л.). Постачатись воно повинно до кінця 2015 року.

“Економічно вигідною ціною”, хай навіть з ПДВ, в лікарні вважають: бензин А-92 за 20 грн/л; дизпаливо – 20 грн/л.

При цьому, згідно даних сайту “ВсеАЗС”, середня ціна по Житомирській області А-92 становить 18, 70 грн., а ДП – 17, 22 грн.