Командуючий ВДВ Михайло Забродський закликав житомирян прийти на вибори

Лідер списку кандидатів у депутати Житомирської обласної ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Михайло Забродський закликає мешканців міста мобілізуватися і прийти на вибори 25 жовтня.

«Захищати країну потрібно не лише на фронті, а й в тилу. Вже більше ніж півтора роки наші військовослужбовці докладають неймовірних зусиль для того, щоб українські діти спокійно спали ночами. Але цього не достатньо. Мобілізація потрібна і всередині країни. Ми повинні об’єднатися для спільної мети – боротьби з корупцією, реалізації реформ, розбудови сильних регіонів з потужною економікою. Інакше, зусилля наших бійців будуть марними. У нас не буде другого шансу, країна не має часу на «розкачку». В органах місцевого самоврядування, як і на війні, мають бути люди, які готові брати на себе відповідальність, які, за прикладом українських захисників, відстоюватимуть інтереси громади, а не думатимуть про особисті амбіції. Нам потрібна єдина команда, з представниками різних галузей, яка матиме спільну мету. Таким чином, ми досягнемо максимального результату.

Сьогодні нам потрібно мобілізуватися. Взяти відповідальність за розвиток нашої області, прийти на вибори і зробити свій внесок у реалізацію однієї з вимог Майдану – перезавантаження влади. Я закликаю всіх виконати свій обов’язок – проголосувати за зміни в місті та області, а відтак – у всій країні. Ми обов’язково переможемо!», – командувач Високомобільними десантними військами Збройних Сил України Михайло Забродський.

Нагадаємо, у виборчому бюлетені кандидатів на посаду Житомирського міського голови представник “Солідарності” Сергій Сухомлин – під номером 13. Під таким самим номером у виборчому бюлетені кандидати в депутати Житомирської обласної радивід партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність”. У бюлетені кандидатів в депутати до Житомирської міської ради представники “Солідарності” під номером 12.

Прес-служба Житомирської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»