Лама зібрала на головній площі Коростеня близько п’яти тисяч людей. Фото

18 жовтня на головній площі міста Коростеня зібралось близько п’яти тисяч міщан і гостей з Житомира, Києва та інших сусідніх міст. 

За словами Віталія Науменка, першого у списку кандидатів в депутати Коростенської міської ради ві УКРОПу, такі масштабні концерти в місті проходили 5-7 років тому.

Захід розпочався з виступів київських фольклорних ансамблів та комедійників. Згодом на сцену вийшли Коростенська та Житомирська команди парторганізації політичної партії “УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП”. Серед них нові у політиці люди, зокрема, бійці АТО, військовослужбовці, лікарі, освітяни, журналісти, юристи, землевпорядники, “майданівці”, громадські діячі та волонтери.

“Коростень – це столиця древлян, його знають і люблять. УКРОПівський тур згуртовує патріотів зі всієї країни. Нас об’єднує любов до рідної землі, людей, які тут живуть і, звісно ж, найкраща у світі музика українських виконавців”, також вона звернулась до коростенців: “Мені, як жінці, приємно, що за моїми плечами – могутня команда однодумців. Ми представляємо сьогодні команду, яка хоче змін і прагне до кращого життя. Молоді, енергійні, освічені, повні ініціатив та ідей – всі ці люди стоять перед вами із щирою, відкритою душею, щоб в найближчому майбутньому зробити нашу Коростенщину, Житомирщину, нашу країну найквітучішою, найзаможнішою, найродючішою та найуспішнішою серед усіх європейських еталонів, до яких ми так стрімко прагнемо”, – зазначила Тетяна Пашкевич, голова Житомирського обласного УКРОПу.

 “Приємно, що мої земляки прийшли не лише підтримати команду українських патріотів, а й послухати хорошу музику. В Коростені не вистачає таких яскравих заходів. Хочу, щоб місто розвивалось культурно і сподіваюсь, що це наш далеко не останній тур”, – розповів Віталій Науменко, власник видавництва “Друк” та головний редактор газети “Наш Коростень”.