MasterCard хоче перетворити гаджет в кредитну карту

Платіжна система MasterCard має намір перетворити кожен новий гаджет в кредитну карту. 

З цією метою MasterCard запустила програму, яка дозволить компаніям виробляти нові пристрої, включаючи смарт-кільця, фітнес-трекери і ключі для автомобілів, з можливістю використання для оплати покупок в магазинах замість кредитних карт подібно смартфонів і планшетів з встановленими програмами Apple Pay і Android Pay .

Цю програму MasterCard запускає з декількома партнерами, подготовившими прототипи нових пристроїв. GM виготовила брелок з підтримкою технології бездротових платежів, розробленої MasterCard. Ringly зробила те ж саме з версією свого смарт-кільця. А Nymi створила «розумний» браслет.

Головна мета цієї програми: зробити процес оплати настільки легким, наскільки це можливо. Тому замість спеціального пристрою MasterCard пропонує використовувати ключі, які вже у вас в руці або кільце, яке вже у вас на пальці. Цю програму MasterCard запускає з декількома партнерами, подготовившими прототипи нових пристроїв. Надалі MasterCard вважає цілком реальним використання для проведення платежів підключеною одягу.

Спочатку лише картки MasterCard, випущені Capital One, отримають підтримку нових пристроїв, але у компанії є достатньо часу для того, щоб залучити нових партнерів до того, як новинки надійдуть у продаж. Перші пристрої з підтримкою нової технології платежів MasterCard з’являться в США в наступному році, після чого їх реалізація почнеться в інших регіонах світу.

Аудиторская фирма  Аудит-Инвест предлагает разовые бухгалтерские услуги в Киеве и Днепропетровске. Компания меет 20-летний опыт на рынке бухгалтерии и аудита. Обращайтесь. Профессионализм гарантирован.