​“Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі та Наталія Чиж застерігають кандидатів від брехні та фальсифікацій

Прес-служба “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі повідомила про те що у газеті «Житомирянам», де публікують матеріали про першого заступника Житомирського міського голови Сергія Сухомлина, який балотується на посаду міського голови від Блоку Петра Порошенка «Солідарність», опублікована стаття «Чиж або Цимбалюк!? Хто перший з них встигне оголосити про підтримку Сергія Сухомлина?». 

На думку “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі, заголовок та інформація під цією статею покликані маніпулювати громадською думкою житомирських виборців. “Нагадаємо, що не так давно ці так звані рейтинги були опубліковані у місцевих ЗМІ з позначкою «РЕКЛАМА», тобто розміщення публікацій були оплачені, а замовником є кандидат у мери від БПП “Солідарність” Сергій Сухомлин.

Такі дії провладного кандидата наштовхують на думку, що під час виборів у Житомирі плануються масові фальсифікації. Рейтинги політичних уподобань, зроблені незалежною організацією, які є в розпорядженні «Об’єднання «Самопоміч», суттєво відрізняються від представлених. За результатами цих соціологічних опитувань, Сергій Сухомлин, який за півтора року на посаді заступника міського голови зміг лише присвоїти собі заслуги громади та завішати все місто псевдозаслугами та примарними обіцянками, такої довіри житомирян не має. Та й звідки вони можуть взятися за відсутності суттєвих змін в житті міста за за цей період?”, – йдеться у повідомленні.

«Об’єднання «Самопоміч» у Житомирі звертає увагу всіх жителів на те, що через цей заголовок кандидат від БПП «Солідарність» пропонує пряму форму домовленостей. 

Можна припустити, що його не цікавить думка житомирян та їх волевиявлення. Як представник провладної партії він, вочевидь, хоче домовитися з опонентами та отримати бажане крісло. Сергій Іванович, чи не соромно опускатися так низько?

По місту ширяться чутки, ніби рейтингові кандидати домовилися між собою, та визначились хто буде мером, але це відверта брехня та маніпуляція. Ця чергова технологія відпрацьована провладним кандидатом та його командою.

Житомир – місто розумних людей, яких не введеш в оману проплаченими соціологічними замірами, які можуть розцінюватися як підготовка до фальсифікацій, інформація про які теж періодично з’являється.

«Об’єднання «Самопоміч» та кандидат на посаду Житомирського міського голови від цієї політичної сили Наталія Чиж закликають всіх бути обачними та свідомими, не йти на повідку політичних технологій, а зробити свій вибір свідомо, не піддаючись обіцянкам та гаслам.

«Об’єднання «Самопоміч» заявляє про те, що не має домовленостей з жодною з політичних сил та не стане підтримувати жодного з опонентів, довіра до яких у містян значно нижча, ніж в «Самопомочі» на чолі з Наталією Чиж”, – зазначили у міській організації політичної партії «Об’єднання «Самопоміч».