Однією із причин відсторонення керівника Держгеокадастру Житомирщини називають саботаж видачі землі учасникам АТО – ЗМІ

15 жовтня Максим Глушаниця відсторонений від посади начальника головного управління Держгеокадастру в Житомирській області. 

Про це інформаційному агентству AgroNews.ua повідомили в прес-службі Держгеокадастру України.

Як пише видання. однією із причин може бути те. що останні місяці, прикриваючись нібито технічними неполадками в роботі системи електронного документообігу Doc Prof в Житомирській області, Глушаниця саботував можливість учасникам АТО та членам їх сімей отримати на законних підставах право на земельні ділянки.

Зокрема,  людям, що звернулися до нього для оформлення прав на землю він говорив, що система не працює з 20-го вересня 2015 року.

За офіційною інформацією прес-служби Держгеокадастру України, ніяких технічних неполадок в системі не було, і немає.

“Ми перевірили. Система працює. Працює по всій Україні і в Житомирі в тому числі. Подібні заяви чиновників  виникають, коли чиновник на місці не може налагодити роботу, нібито технічними несправностями намагається прикрити невміння організувати свою роботу” – зазначають у прес-службі. пише видання.

В Держгеокадастрі офіційних причин відсторонення чиновника поки не називають.

Виконуючим обов’язки начальника ГУ Держгеокадастру в Житомирській області призначений Дмитро Мозговий, який до цього обіймав посаду першого заступника Глушаниці.

Нагадаємо, у Житомирі  11 серпня запекло обговорювали кандидатуру Глушаниці через бурштин.