Пластикові вікна Візаж у Житомирі – не розкіш, а необхідність

Пластикові вікна – вже давно не розкіш, а об’єктивна необхідність сьогодення. Адже кожна людина потребує відчуття затишку та комфорту у власному домі. 

Сучасний ринок насичений торговими марками різних виробників, на ньому присутні як перевірені вітчизняні, так і зарубіжні бренди з світовим ім’ям. Тому, щоб успішно зарекомендувати себе на конкурентному ринку, необхідно бути найкращими у всіх аспектах, починаючи з виробництва і закінчуючи обслуговуванням. Це і є головним правилом роботи компанії «Візаж», яка є лідером на ринку продажу і виробництва металопластикових конструкцій, вже більше ніж 20 років.

Для успішної роботи та відмінних результатів, будуючи свою стратегію розвитку, за основу фірма взяла якісний та широкий асортимент продукції. 

У нас можна замовити:

* пластикові вікна німецьких та українських виробників (включаючи різноманітну комплектацію: підвіконня, відливи, козирки, москітні сітки);

* склопакети;

* жалюзі (вертикальні, горизонтальні);

* ролети (рольставні, ролетні решітки);

* алюмінієві конструкції, фасадні системи;

* ворота (промислові секційні ворота, гаражні).

Постачальниками матеріалів для нашої продукції є світові виробники, такі як концерн profine GmbH (пропонуємо конструкції з профілю Trocal Balance 70мм, Trocal 88мм, КВЕ System 70мм, КВЕ System_58мм). У конструкціях компанії використовується тільки противовзломная фурнітура WINKHAUS Activ, ACCADO (Туреччина).

Основна філософія нашого продажу заключається в тому, що ми не пропонуємо один конкретний варіант всім клієнтам. Перш за все, ми намагаємось вивчити потреби, чого в першу чергу потребує замовник від продукції (наприклад: дизайн, шумоізоляція, максимальна теплоізоляція, функціональність, протизламність, ексклюзивність та інше), для того щоб клієнт отримав максимум і одночасно не переплачував за функції які йому не потрібні.

На разі ми працюємо для того, щоб ви могли втілити свої бажання, обравши саме таке вікно, про яке давно мріяли. І не важливо – це маленьке віконечко у ванній кімнаті чи велике панорамне у вітальні. Втілити всі свої задуми , набагато зручніше та вигідніше саме з нашою фірмою «Візаж», саме у нас чітко простежується цілий ряд переваг серед конкурентів на ринку, і ми Вас у цьому переконаємо. Пропонуємо Вам більш детально ознайомитися з унікальними можливостями, наших вікон, які збережуть комфорт та затишок Вашої оселі.

1. Тепло взимку, комфорт влітку.

При зменшенні температури за вікном звичайне скло одразу охолоджується і починає передавати холод всередину приміщення. Однак, завдяки використанню скла з енергозберігаючим покриттям, наші вікна завжди залишаються теплими, навіть на дотик. Спеціальне напилення на склі віддзеркалює інфрачервоне випромінювання назад всередину приміщення, тим самим утримуючи тепло будинку, і тим самим забезпечуючи високу теплоізоляцію. Завдяки цьому, температура в будинку залишається комфортною.

Тей самий склопакет чудово потурбується і про Ваш комфорт в теплу пору року. Напилення віддзеркалює інфрачервоне теплове випромінювання з вулиці, тим самим не дозволяє сонцю нагрівати поверхні всередині приміщення. Склопакети з енергозберігаючим напиленням підтримують природній температурний баланс в будинку, захищаючи його від вуличної жари.

Вікна з енергозбарігаючими склопакетами дозволяють зменшити не лише витрати на опалення взимку, але й менше використовувати кондиціонер влітку. Таким чином, у Вашій оселі буде затишно і комфортно у будь-яку пору року. До того ж, наші вікна це джерело додаткової економії газу та електроенергії.

2. Приємна прохолода, корисне світло.

Досить часто вікна кімнати майже весь день наповнені палючим сонцем. Однак, це не проблема, завдяки нашим вікнам у кімнатах вдасться зберегти приємну прохолоду. За допомогою нових технологій в житло пропускають лише видимі оку сонячні промені та затримують невидиме інфрачервоне випромінювання, яке нагріває поверхні у приміщенні. Сонячна сторона будинку – більше не проблема. Світло з вікон стає м’яким, а температура в будинку постійно комфортна.

Завдяки спеціальному покриттю сонячне світло в домі стає ще й корисним, оскільки це напилення фільтрує сонячні промені, оберігаючи від зайвого впливу ультрафіолетового випромінювання. У приміщені світло, меблі та шпалери більше не вигорають на сонці, рослинам комфортно, а кольори інтер’єру зберігають яскравість.

3. Тиша, спокій, безпека.

Вікна міських помешкань зазвичай виходять на автостраду або у шумний двір, вдома нам так необхідна тиша, особливо вночі. Завдяки технологіям «Візаж», склопакети поглинають звуки вулиці, оберігаючи тишу у квартирі та спокій її мешканців. Вікна забезпечують бажаний рівень шумоізоляції у спальні та інших кімнатах для Вашого комфорту.

Попри шумопоглинання, склопакети забезпечують високий рівень безпеки. Таке вікно чудово підійде для дитячої кімнати, оскільки його дуже важко розбити під час шумних дитячих забав.

4. Безпека зовні та зсередини.

Інколи бувають ситуації, коли безпека вікон турбує більше ніж інші питання (наприклад в заміському будинку чи в квартирі на першому чи останньому поверхах). Завдяки ударостійким склопакетам вікна стають надійним захистом. При спробі розбити таке вікно сила удару зменшиться, тим самим не дозволивши крадію проникнути в середину.

Всі захисні властивості вікон ефективні не лише від впливу зовні – такі вікна ще й повністю безпечні зсередини, його неможливо випадково розбити. Навіть на високих поверхах і у приміщеннях з великими вікнами мешканцям житла забезпечені безпека та комфорт.

В свою чергу фірма «Візаж», завжди дбає та турбується про своїх клієнтів. Активно діє, програма часткової компенсації утеплення. Яка запроваджена для стимулювання населення до здійснення енергоефективних заходів, шляхом відшкодування державою частини суми кредиту, залученого на придбання енергоефективних матеріалів, до яких належать вікна з двокамерними енергозберігаючими склопакетами. Так, власники приватних будинків і квартир, отримуючи кредит на купівлю вікон в компанії «Візаж», можуть розраховувати на 30%-ву компенсацію позики від держави. http://visage.zt.ua/news.html?id=317

Ви обираєте у нас сучасні та енергоефективні вікна, після цього досить буде подати в банки (на вибір) «Ощадбанк», «Укргазбанк», стандартний пакет документів на отримання кредиту. Коли банк дасть згоду на видачу кредиту, необхідно сплатити 10% від вартості вікон і отримати кредит.

Для своїх клієнтів ми надаємо: вичерпну безкоштовну консультацію; першокласні роботи з монтажу та демонтажу металопластикових конструкцій; гарантію на всю продукцію; запезпечуємо доставку металопластикових конструкцій по Житомирській, Хмельницькій, Вінницькій, Рівненській та Київській областям та можливість оплата послуг через POS-термінал.

Продукція фірми «Візаж», завдяки дотриманню всіх стандартів виробництва та підбору якісних комплектуючих, вирізняється з поміж інших надійністю, довговічністю та легкістю у використанні. Наша цінова політика, «матеріал-ціна-якість» є найбільш збалансованою. Ми гарантуємо Вам не тільки безпеку та комфорт, а і неповторний та оригінальний стиль вашої оселі.

Наша компанія знаходиться за адресою: м. Житомир, вул. Перемоги, 10.

Зв’язатися з нами можна за телефоном:(0412) 41-84-40, (0412) 41-84-41, (067) 442-5209

Телефонуйте та наші менеджери з радістю Вас проконсультують. Детальна інформація про компанію та послуги на сайті: visage.zt.ua.