Сергій Лазо провів творчу зустріч з земляками

Сергій Лазо в Житомирі. Зустрічі з друзями, колегами, шанувальниками, земляками, однокласниками, однокурсниками. Дружні обійми, читання віршів, нові та улюблені пісні в авторському виконанні, гучні оплески, теплі посмішки і щасливі дівочі очі з зачарованим поглядом.

Він народився в цьому місті, він створив першу в Житомирі рок-команду, він вчився у стінах цього, тепер житомирського державного університету. Він закінчив філфак, який нині перетворився в Інститут філології та журналістики. Днями було повернення.

Півтори години – і він у Житомирі. Про рідне місто пише в своїх книгах, згадує в численних інтерв’ю, сюди планує тепер навідуватися частіше – з концертами, майстер-класами, презентаціями. Тож не пропустіть! А поки – шукайте його книги, знаходьте компакт-диски, та заходьте на його сторінку в Фейсбук.

Сергій Лазо – поет, композитор, прозаїк, рокер, джазмен, журналіст, режисер, жива легенда і надзвичайно сучасний, стильний, драйвовий “струйовий чувак”.

Лише кілька годин і знову в дорогу – Україною та закордоном, зустрічі зі світовими зірками джазу, співпраця, нові пісні, вірші, виступи на престижних майданчиках. Але чи є престижніший майданчик, ніж аудиторія рідного вишу або стіни житомирського телецентру, де десятиліття тому співав зокрема й ті пісні, які нині співає Віктор Павлік та інші найяскравіші зірки естради.

Переглянути кадри з минулого й поговорити про творче сьогодення випала нагода в програмі “Вечірні зустрічі з Анжелікою Нестерчук”. Глядачі зможуть побачити програму вже завтра о 20.00 з повтором у вывторок о 17.00 на каналі “Житомир”.

Аби пізнати Талант, читайте книги Сергія Лазо, слухайте його пісні та приходьте на зустрічі з автором. Істинно нема більшої розкоші, ніж розкіш людського спілкування.