Сергій Сухомлин: У Житомирі буде побудована база з водних видів спорту

Більше двохсот спортсменів з’їхались до Житомира на І відкритий Чемпіонат області ім. Сергія Ліміновича з веслування на байдарках і каное у суботу, 3 жовтня. 

Спортсмени з різних міст України змагались на базі спортивної школи «Спартак» у житомирському гідропарку. Під час турніру ветерани радянського та українського веслувального спорту згадували Сергія Ліминовича на честь якого і названо Чемпіонат.

“Ви знаєте, дуже прекрасна людина. Це по-справжньому життєрадісна, оптимістична людина. І він загалом, своєю енергією дійсно доповнював позитивний ефект. Він ніколи не нив, ні після яких важких тренувань. Він дуже такий оптимістичний. І, знаєте, ось ця людина, він робив комфортним життя спортсменів”, – розповідає чемпіон Олімпійських ігор у Мехіко (1968 р.) та Мюнхені (1972 р.) Олександр Шапоренко.

В найближчі роки змагання такого рівня Житомир зможе прийняти достойно – в цьому переконаний перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин.

“У наступному році ми почнемо будівництво повноцінної бази водних видів спорту в місті Житомирі. І змагання ми будемо приймати, дійсно, на належному рівні. Спасибі що приїхали на Житомирщину, всім перемоги. І сьогодні в якості авансу, я хочу подарувати нашій спортивній школі «Спартак» ось цю двомісну байдарку”, – каже Сергій Сухомлин.

Переможці змагань у різних вікових категоріях отримали нагороди та пам’ятні грамоти про участь у І-му відкритому Чемпіонаті області ім. Сергія Ліміновича.