У Коростені “Справедливості”, яка висунула на мера Камінського, не відкривали банківські рахунки

У Коростені політичній партії “Справедливість” протягом чотирьох днів не відкривали накопичувальний та поточний рахунки для участі у місцевих виборах. 

Політична сила партія “Справедлівість” висунула кандидатуру на посаду Коростеньського міського голови Камінського Івана Анатолійовича. 

У рамках громадянської кампанії «Я – за Україну в Європі» Іван Камінський був учасник автопробігу до Вільнюса 21-29 листопада 2013 року напередодні саміту учасників програми «Східного партнерства» Євросоюзу. Він сприяв презентації держави Україна у культурно-мистецькому плані З грудня 2013 року, був активістом масових акцій протесту у центрі Київа та Коростеня. 

За його участі та організації 4 грудня 2013-го року відбулось перше пікетування МВС України з вимогою негайно розформувати спецпідрозділ міліції «Беркут» через злочини проти мирних учасників «ЄвроМайдану» та журналістів, які виконували свої професійні обов’язки.

“Невідкриття рахунків привело до затримки в замовленні політичної реклами в місцевому ЗМІ та можливості донести до виборця передвиборчої програми кандидата на посаду міського голови міста Коростень та кандидатів до Коростеньської міськради. Банківський працівник, який відповідає за своїми функціональними обов’язками за відкриття рахунків раптово пішов на лікарняний. Одній зі 13 політичних партій відкривають рахунок без наявності печатки партії“, – кажуть представники коростенської “Справедливості”.

Зі слів голови Коростеньської міської організації партії “Справедлівість” В. Юшкевича стало відомо, що рахунок в банку не можливо відкрити із за відсутності печатки партії. А тут в даному випадкуі печатка є, і подано вчасно всі документи, завірені нотаріально і по данний час рахунок не відкритий. 

На його переконання, політична сила партія “Справедливість” на чолі з кандидатом в мери міста Коростень Іваном Камінським несе велику загрозу для кінцевих результатів виборів. 

У разі не відкриття банківських рахунків для проведення чесної політичної агітації голова партійного осередку Віталій Юшкевич має намір звертатись до компетентних органів та до суду.