​В Озерному за підтримки Лариси Долганової відбувся дитячий турнір з міні-футболу

В Озерному на місцевому стадіоні за підтримки кандидата на посаду голови Новогуйвинської селищної ради Лариси Долганової відбувся турнір з міні-футболу серед вихованців дитячо-юнацької спортивної школи та учнів ЗОШ Житомирського району.

Лариса Долганова підготувала подарунки для учасників турніру та кубок для команди-переможця. Під час церемонії відкриття змагань вона також побажала юним футболістам бути справжніми чоловіками – сильними, достойними і мужніми.

«На відміну від стадіону в Новогуйвинську, спортивне поле в Озерному перебуває в занедбаному стані. Діти повинні розвиватися,корисно проводити своє дозвілля . Але, на сьогодні, спорт тут занепадає, і умови, для того, щоб займатися спортом в Озерному, не кращі. У своїй передвиборчій програмі я пообіцяла і обіцяю мешканцям селища Озерного цю проблему вирішити – облаштувати спортивне поле згідно всіх вимог, для того, щоб у дітей селища Озерного були сучасні умови для занять спортом і футболом», – сказала Лариса Долганова.

Відновити стадіон Лариса Долганова планує через підключення до ряду соціальних програм, міжнародних проектів, які співфінансують відбудову об’єктів спортивної інфраструктури.

Голова житомирської районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства Віктор Бойко погоджується з тим, що в Озерному для підняття рівня розвитку футболу, потрібно провести реконструкцію місцевого стадіону, зробити міні-майданчики для інших видів спорту. 

З його слів, Лариса Долганова багато уваги приділяла розвитку спорту, коли працювала в Житомирській РДА. Він впевнений, що і зараз, з її приходом на посаду селищного голови, вона докладе максимум зусиль для розвитку спортивної інфраструктури Озерного, Новогуйвинська та Гуйви.