Влада Житомирщини подякувала водіям

Святкове зібрання з нагоди Дня Автомобіліста відбулося 22 жовтня в обласній раді. 

Автомобілістів привітали голова обласної ради Віталій Француз, перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, заступник Житомирського міського голови Євгеній Демчик, начальник УДАІ УМВС України в Житомирській області Володимир Гриб та інші.

Голова обласної ради зауважив, що кількість водіїв постійно зростає, для когось – це професія, для когось – улюблена справа, хобі, необхідність. 

«Роль професійних автомобілістів, особливо тих, які працюють на пасажирському транспорті, дуже велика, бо настрій того, хто вранці поспішає на роботу, багато в чому залежить від того, як зустріне водій, а також від дорожника, бо від дороги залежить настрій водія, – сказав Віталій Француз. – Я бачу тут знайомі обличчя, з якими 30 років тому був у Чорнобилі. Вони мали завезти і вернутися, вони були разом із нами – пожежними, міліціонерами – і несли разом із нами службу, відпочивали за селом Копачі, якого сьогодні не існує на карті – воно знесене. Їздили вони в ту саму Прип’ять й евакуйовували людей із 10-тикілометрової зони. А мали повернутися. Не кожна людина задумується, коли сідає в громадський транспорт, десь щось перевозить, яка роль водія, що він також людина зі своїм настроєм, своїми переживаннями, своїми сімейними проблемами».

vod7

Голова обласної ради подякував автомобілістам за щоденну нелегку працю, побажав міцного здоров’я, зеленого світла на дорогах, чемних і вдячних пасажирів, позитивного настрою.

vod1

Геннадій Дмитренко у своєму виступі акцентував увагу на заслузі тих водіїв, які неодноразово, ризикуючи життям і здоров’ям, перевозили людей і вантажі у зону проведення АТО.

vod11

Автомобілісти отримали грамоти обласної ради, почесні грамоти облдержадміністрації, подяки міської ради, департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА.

vod9

vod10

vod4

vod6

Прес-служба обласної ради