Вирішуй проблему неякісного взуття разом з «Hemps»

Позаду літо,тому пора змінювати туфельки на чобітки. Однак, щоб стати щасливим володарем омріяної пари черевичок, необхідно докласти до цього трохи зусиль, адже неякісного взуття на полицях магазинів вдосталь. Ми переконуємо Вас, цю проблему легко вирішити разом з компанією «Hemps».

«Hemps» – це бренд жіночого та чоловічого взуття, заснований в 2005 році дизайнером Олегом Земнуховим.

Ідея

Дизайнер гармонійно поєднав старовинні способи та рецепти виготовлення конопляних тканин з сучасними технологіями виробництва взуття та аксесуарів, зберігаючи лікувальні властивості конопляного волокна. Як результат, фірма швидко завоювала популярність на українському ринку. Кожна модель це – неповторний шедевр, при створенні якого поєдналися останні тенденції моди і креативні ідеї геніального дизайнера.

Стиль і зручність

Сучасний асортимент та дизайнерські рішення дозволяють підібрати зручне взуття, яке виглядає при цьому стильно і привабливо. Перевагою безумовно, є міцність матеріалу. Взуття практичне в будь-яку пору року, будь то зима чи спекотне літо. Питання унікальності також враховано виробником, так як моделі ексклюзивні/дизайнерські та легко пізнавані серед інших.

Якість

Стильне та зручне взуття вражає своїм зовнішнім виглядом і природним комфортом, швидко приймає форму ноги при цьому не пропускає вологу. Крім того, це міцний і довговічний матеріал.

Умови доставки та оплати

Повна економія. Адже дизайнерське взуття Олега Земнухова набагато дешевше, ніж бренд в магазині. На сайті можна обрати модель, яка Вас зацікавила і зробити замовлення. Якщо товар більш складнішого зразка то швидкість виконання замовлення триває від 3 до 7 тижнів. Для вашої зручності, ми подбали про різні способи доставки та оплати. Доставка здійснюється тільки по передоплаті, можлива: доставка кур’єром, доставка поштою, Нова Пошта. З приводу оплати обираєте варіант, який підходить найбільше: готівкою, безготівковий розрахунок, накладений платіж, оплата в гривнях.

Унікальні можливості

  • весь асортимент з детальним описом і ілюстраціями на нашому сайті: http://hemps.prom.ua;
  • вигідна пропозиція, для економії вашого часу, виїзд додому фахівця для зняття мірок.
  • Пам’ятайте, що тільки в зручному і комфортному взутті, люди завжди мають модний та привабливий вигляд при цьому створюють тільки приємне враження. Всі наші моделі настільки цікаві, що їх неможливо описати – їх потрібно бачити і відчувати на собі. А ознайомитися з ними Ви можете прямо зараз на нашому сайті:http://hemps.prom.ua.

    Не пропустіть шанс виглядати в цьому сезоні ексклюзивно і неповторно у взутті компанії «Hemps»!

    Зв’язатися з нами можна за телефоном: (096) 734-73-22, (093) 983-99-18.

    Email: oleg.zemnuhov@gmail.com

    Телефонуйте і наші менеджери з радістю Вас проконсультують.