З Рівненської колонії втік неповнолітній з Житомирщини

15 жовтня  з Дубенської виховної колонії, що на Рівненщині, з території виробничого об’єкта за межами установи втік неповнолітній.

Про це повідомляють в ДПтС України в Рівненській області.

Підлітків, в супроводі працівника колонії, було виведено на виробничий об’єкт, який знаходиться за межами установи.

“Після проведення зазначених робіт, один із засуджених відпросився для справляння природних потреб та відійшов на незначну відстань. При перевірці наявності даного засудженого (через дві хвилини), працівник колонії на місці його не виявив, про що негайно повідомив чергового помічника начальника установи та розпочав розшук засудженого”, – йдеться в повідомленні.

На місце події прибула оперативно-розшукова група із числа працівників установи. В ході проведення першочергових розшукових заходів «по гарячих слідах» виявити втікача не вдалося.

На даний час, на місці події працює оперативна група управління ДПтС України в Рівненській області та слідчо-оперативна група Дубенського міського відділу (з обслуговування м. Дубно та Дубенського району) УМВС України в Рівненській області.

По даному факту проводяться розшукові заходи та перевірка.

Каражі Олександр Васильович, 18.12.1997 року народження, уродженець і житель с. Харліївка Попільнянського району, Житомирської області, українець, громадянин України. Раніше судимий.

Характерні прикмети: зріст 165-170 см., середньої статури, обличчя прямокутне, лінія росту волосся звивиста, брови дугоподібні, широко розставлені, очі голубого кольору, ніс середнього розміру, прямий з горизонтальною широкою основою та ввігнутою спинкою, рот середнього розміру, губи середні, ротова щілина пряма з піднятими кутами, вуха маленькі притиснуті до голови, підборіддя середнє, звужене, прищаве лице.

Особливі прикмети: – не має.

Про затримання засудженого чи інформації стосовно місця його знаходження прохання повідомити на нашу адресу:

– управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області за тел. (0362) 26-96-02, (067) 306-70-49, (098) 787-46-37, (095) 780-60-98, (098) 773-75-97, (067) 360-34-99.