За добу на Житомирщині обікрали автівок на 250 тисяч гривень

Лише упродовж доби на території Житомирщини зареєстровано крадіжки з автотранспорту, внаслідок яких громадяни позбулися майже 250 тисяч гривень. Нині правоохоронці розшукують автозлодіїв.

В обласному УМВС закликають жителів регіону не залишати без нагляду транспортні засоби та не зберігати у салонах цінні речі.

До Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернувся 20-річний жительЛюбарщини, повідомивши про крадіжку з його автомобіля «Фольксваген».Працівники слідчо-оперативної групи, які працювали на місці події,з’ясували, що автівку заявник ненадовго припаркував на територіїавтозаправної станції поблизу с. Броників. Проте хтось скориставсявідсутністю господаря і, розбивши скло на дверцятах, викрав із салонушкіряну сумку, в якій знаходилося майже 100 тисяч гривень.

У м. Житомирі автозлодій також скористався тимчасовою відсутністювласника «Рено», припаркованого на одній з вулиць райцентру. Із салонуавтівки зникли барсетка зі 150 тисячами гривень й інші особисті речізаявника.

Нині правоохоронці вживають заходів для встановлення і затримання зловмисників.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.