​За тиждень до патрульної поліції Житомира прийнято 4,5 тисячі анкет

Серед бажаючих стати патрульними поліцейськими – представники різних професій, у тому числі й колишні або нинішні міліціонери, безробітні та студенти. Прийом анкет від кандидатів на службу триває.

За результатами першого тижня прийому заявок кандидатами на службу до нової патрульної поліції подано близько 4,5 тисяч анкет. Трохи більше половини з них (понад 53%) бажаючі служити заповнили в онлайн режимі.

Серед учасників першого етапу відбору – представники різних професій, студенти, діючі правоохоронці і тимчасово непрацюючі. Взагалі із загальної кількості поданих анкет 39,2% – безробітні, 16,9% — студенти, 7,4% — діючі працівники міліції і решта — представники інших професій. 69,2% кандидатів становлять чоловіки.

Набір до патрульної поліції у Житомирі триватиме до 23 жовтня 2015 року щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 18.00.

Подати заявку до участі в конкурсі може кожен бажаючий змінити країну на краще, незалежно від статі, віком від 21 до 35 років, фізично розвинений, з посвідченням водія категорії «В» та знанням української мови, без судимостей.

Про умови конкурсу більше можна дізнатись за номером багатоканальної «гарячої лінії» (0412) 40-77-77 або на сайті mvs.gov.ua, де також можна зареєструватись через онлайн-анкету.

Прес-служба УМВС України в Житомирській області