Житомирські прикордонники знову провели торги на добудову 12-поверхівки на вул. Народицькій

ТОВ “Будівельна компанія “Євробуд” з Черкас знову виграло тендер Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України на будівництво багатоповерхового житлового будинку по вул. Народицькій, 20 у Житомирі (на території Оліївської сільської ради Житомирського району).

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Дата акцепту – 30 вересня.

За 31 млн. 526 тис. 611.04 грн. (без ПДВ) компанія має добудувати 12-поверхівку протягом вересеня 2015 року – 30 жовтня 2016 року.

В торгах брали участь ще 5 компаній, але допустили до тендеру тільки рівниччан з ПП«Вестінвестбуд», які запропонували 34 млн. грн.

Пропозиції  – дочірного підприємства «Фаворит ОПТ» АТЗТ Фаворит», товариства з обмеженою відповідальністю «Скайтаун», приватної рементно-будівельної фірми «Комунальник», товариства з обмеженою відповідальністю «Центрбуд» –  відхилили через невідповідність умовам документації конкурсних торгів. При тому, що були пропозиції за такою ж ціною та навіть меншою.

Нагадаємо. у липні 2015 року прикордонники вже визначались з переможцем. Тоді тендер також виграли черкащани із аналогічною сумою. Пропозиції 3-х фірм теж було відхилено. 

Причини повторних торгів 19 серпня не зазначаються.