Житомирські волонтери, громадські діячі та військові розповіли, чому йдуть на вибори у команді Президента

25 жовтня відбудуться вибори до місцевих рад. 

За кілька днів до закінчення передвиборчої агітації кандидати, що балотуються в міську та обласну ради від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» вирішили ще раз нагадати, чому йдуть у депутати з командою Президента:

«Влада – це кожен із нас. Об’єднавшись усі разом, ми здобудемо перемогу в Україні та в нашому рідному місті. Тому в місцеву раду вирішила йти з командою президента!», – кандидат у депутати Житомирської міської ради Ірина Коцюба.

«Я йду в міську раду для того, щоб займатися тим, чим я займалася попередні 10 років своєї громадської діяльності – боротися з корупціонерами, хабарниками і зловживаннями», – кандидат у депутати Житомирської міської ради Владислав Пучич.

«Я навчаю дітей. Я педагог і психолог. Я за мир і розвиток у нашій країні. Саме тому я з партією “Солідарність»,- кандидат у депутати Житомирської міської ради Лілія Намесник.

«Я іду на вибори з командою Президента, тому що саме ця команда згуртувала людей, які вміють брати на себе відповідальність. Відповідальність за долю області, за долю міста, за долю району. Тут є люди, які окрім гасел, відомі в області своїми конкретними справами, своїми вчинками і своєю активною громадянською позицією. Зараз не час для розбрату, а час єднатись! Єднатися, щоб кожен на своєму місці сказав: я зробив усе, що міг, і зроблю, все, що можу, для процвітання нашої держави і для здобуття миру», – кандидат у депутати Житомирської обласної ради Ярослав Лагута.

«Я полтора года езжу на первую линию обороны, на фронт, и помогаю нашим ребятам в зоне АТО. У меня было скептическое отношение к партии “Солидарность” и к Президенту, но после личной встречи с Петром Порошенко я поняла, что его команда и сам Петр Алексеевич стремятся к миру. Я выбираю мир и солидарность», – кандидат у депутати Житомирської міської ради Юлія Толмачова.

«Сьогодні, як ніколи, потрібні зміни. І я відчуваю в собі достатній багаж знань і навиків, щоб їх реалізувати у життя. Саме тому я йду до міської ради», – кандидат у депутати Житомирської міської ради Дмитро Ткачук.

«Нашому місту не потрібні пусті обіцянки, порожні гасла. Нашому місту потрібна сильна команда. У нашій команді йдуть волонтери, активісти, успішні бізнесмени. Я маю надію, що ми змінимо це місто разом!», – кандидат у депутати Житомирської міської ради Оксана Суворова.

«Только с единомышленниками можно провести изменения в медицине в Житомирской области и в городе Житомире. Поэтому я в команде Президента и с “Солидарностью», – кандидат у депутати Житомирської обласної ради Павло Журбенко.

«Иду на выборы в Житомирский горсовет от Блока Петра Порошенка, потому что житомирскую организацию возглавляет такой человек, как Сухомлин Сергей Иванович. Это человек, который знает ответы на поставленные вопросы, который может и сделает все для города Житомира и для его жителей», – кандидат у депутати Житомирської міської ради Валерій Логінов.

«Я йду до Житомирської міської ради, тому що хочу, аби наше місто було комфортним, чистим, безпечним та сучасним. Ми йдемо потужною командою активних і розумних людей, здатних приймати рішення і брати відповідальність на себе. Крок за кроком ми змінимо місто разом!», – кандидат у депутати Житомирської міської ради Лідія Козенюк.

Нагадаємо, у виборчому бюлетені кандидатів до Житомирської міської ради Житомирська міська організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – № 12. У виборчому бюлетені кандидатів до Житомирської обласної ради Житомирська територіальна організація партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – № 13.

Прес-служба Житомирської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»