Анжеліка Лабунська звернулась до житомирян з приводу Дня Гідності та Свободи

Звернення голови Житомирської обласної ради Анжеліки Лабунської до Дня Гідності та Свободи.

“Шановні жителі Житомирщини!

День Гідності та Свободи називають молодим українським святом із глибоким історичним корінням. Проте 21 листопада – це, перш за все, можливість вшанувати всіх, хто ціною своїх життів, своєю силою, терпінням і вірою у торжество справедливості відстоювали та продовжують відстоювати гідність українського народу, його свободу.

Цей день – данина пам’яті українських патріотів, сподвижників революційного руху проти беззаконня та несправедливості.

Вічна пам’ять героям Небесної сотні, героям неоголошеної російсько-української війни!

Нам же, творцям мирного сьогодення, належить своїми справами довести, що ми дійсно високо цінуємо внесок кожного з них у розбудову єдиної, цілісної, непохитної України. Держава ніколи не зможе замінити дітям батька, матері сина, дружині чоловіка, але має зробити все можливе, аби сім’ї загиблих мали якомога менше проблем. Разом із тим, кожен громадянин може підтримати родину героя – своїм шанобливим ставленням, словом розуміння і підтримки. Кожен громадянин може в міру своїх можливостей підтримувати українських військових. Головне – не стояти осторонь, не бути байдужими. Адже те, що відбувається у державі, стосується всіх нас. Історія, яка відбувається сьогодні, закладає підґрунтя майбутнього України.

Гідність і Свобода – найвищі цінності людства. Наш народ досі бореться за те, щоб вони безумовно панували у нашому суспільстві. Тому в цей день, що є річницею двох українських революцій, закликаю всіх до єдності. В єднанні – наша сила, яка неодмінно приведе Україну до перемоги.

З Днем Свободи та Гідності!

Слава Україні!”

Нагадаємо, 12 листопада новообрані депутати Житомирської обласної ради обрали Анжеліку Лабунську головою.