Брусилівський ФК «Соболь» завоював Кубок Чемпіонів серед сільських команд 2015

15 листопада у Житомирі на стадіоні “Спартак” відбулася фінальна зустріч Кубку Чемпіонів серед сільських команд сезону 2015 року, в якому зустрілися ФК “Соболь” Чемпіон Брусилівського району та ФК “Полісся” Чемпіон Радомишильського району.

Вболівальники підтримували свої команди. 

У фінальному матчі ФК «Соболь» переміг ФК «Полісся» і завоював Кубок Чемпіонів серед сільських команд.

Стартові хвилини зустрічі команди провели на рівних, але на 29-й хвилині через грубу помилку воротаря команди ФК “Соболь” Ковриженко Михайла, Крайовий Дмитро ФК “Полісся” не відкрив рахунок у матчі. За декілька хвилин до кінця першого тайму один із кращих гравців ФК “Соболь” Басалкевич Дмитро забив гол у ворота суперника та зрівняв рахунок.

Другий тайм розпочався з активних дій футболістів команди “Соболь”. Перший гол у другому таймі на 58 хв. забив Шишковський Олег ФК “Соболь”, а на 66 хв. Синицький Іван ФК “Соболь” забив 3-й мяч у ворота суперника. Натомість на 70-й хвилині Крайовий Дмитро ФК “Полісся” встановив рахунок 3-2 та через 5 хвилин Максименко Максим ФК “Полісся” забив гол і зрівняв рахунок. В останні хвилини матчу гра стала дуже напруженою, команди боролися з останніх сил. Але Басалкевич Дмитро ФК “Соболь” на 89 хв. забив у ворота суперників і остаточний рахунок у матчі став – 4:3.

Кваліфіковано провели цю зустріч арбітри національної категорії Андрій Загоруйко, Леонід Тілько та Віктор Соболевський, яки отримали подяки та цінні подарунки від Житомирської обласної федерації футболу.

Із рук голови Житомирської обласної федерації футболу Олександра Коцюбко, директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту Світлани Гресь та виконавчого директора Житомирської обласної федерації футболу Олега Янчевського переможець та фіналіст турніру отримали дипломи, грамоти та медалі.

Також подяками за вагомий внесок в розвиток футболу в Житомирській області були нагороджені меценати, керівний і тренерський склад ФК «Соболь» та ФК «Полісся». Кульмінацією церемонії нагородження стало вручення капітанам команд Кубків.