“Економні” освітяни: на Житомирщині ремонтуватиме школу-ліцей місцевий бізнесмен-батьківщинівець з найдорожчою пропозицією

Відділ освіти виконкому Малинської міської ради визначив переможцем для реконструкції навчального корпусу школи-ліцею №1 по вул.Парковій,4 в м.Малині фірму місцевого бізнесмена з найдорожчою пропозицією.

Про це стало відомо із даних “Вісника державних закупівель”.

Дата акцепту – 16 листопада.

Мале впроваджувальне підприємство “МАЛВЕСТ” Миколи Ніколаєвського запропонувало за роботи 1 млн. 493 тис. 336 грн. (без ПДВ). При цьому, в торгах були чотири дешевші пропозиції. Але дві з них відкинули: через відсутність копії дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та перевищення строку робіт. (ФОП Білошицька Наталія Закірзянівна із Коростеня запропонувала взагалі 1 млн. 118 тис. грн.)

А дві не прийняли до уваги: Приватна будівельно-комерційна фірма “ПАРФЕНЮК” із Житомира запропонувала 1 млн. 361 тис. грн., а  Приватне підприємство “СКЕФАЛД”, що теж із Житомира, – 1 млн. 427 грн.

Ремонт мають завершити у цьому році. Навчальний заклад – діючий.

Микола Ніколаєвський, окрім фірми “МАЛВЕСТ”, є також власником малинської ПП “Нікон”, а також співласником фірми “МІНІМАЛ-МЕД”. Він балатувався до Малинської міської ради від “Батьківщини”, але не пройшов.

До речі, єдиним учасником, який поставив вищу ціну за “МАЛВЕСТ”, було малинське ТОВ “БУДІВЕЛЬНО-МОНТАЖНЕ УПРАВЛІННЯ “МАЛИНСПЕЦБУД №3”. Співласником фірми є однопартієць Ніколаєвського та вже діючий депутат Малинської міськради Олександр Столяр.