Екс-губернатора Житомирщини та новообраного депутата облради на трасі Київ-Чоп оштрафували “копи”, бо їздить без “страховки”

Екс-губернатора Житомирщини та новообраного депутата облради Сидора Кізіна сьогодні на трасі Київ-Чоп оштрафували поліцейські, коли він їхав з Києва до Житомира.

Про це він сам написав у фейсбуці та виклав фото з “копами”.

Сума штрафу становила 425 грн.

Щойно був оштрафований на 425 грн. новою поліцією. Зупинили за те, що не були увімкнені габаритні вогні в похмуру погоду, а штраф виписали за те, що страховий поліс не з собою. Сплатив штраф на місці через термінал, зручно”, – написав Кізін.

Кізін, згідно слів його заступниці Марії Бовсуновської, приїхав на відкритий урок до Дня української  мови та писемності у 21-у школу Житомира.

Як пише на своїй сторінці у фейсбук прес-секретар Голови Правління “Ощадбанку” Тимур Нагалевський, поліція обслуговуються по зарплатному проекту, а ще 200 патрульних машин оснащені терміналами “Ощадбанку”, щоб можна було сплачувати штраф на місці своєю банківською карткою. 

“За півроку такими терміналами буде оснащено 1,5 тисячі патрулів. Так кошти йтимуть до бюджету, а не в кишені міліцейських чинів на гору. Це сотні мільйонів, якщо не мільярди гривень”, – зазначає Тимур.