Новоспечений депутат від Солідарності без конкуренції отримав майже трьохмільйонне замовлення на ремонт дитячої школи на Житомирщині

Реконструкцію Андрушівської дитячої школи мистецтв за 2 млн. 901 тис. 298 грн. (з ПДВ)  здійснить ємільчинське ПП “Рембудсервіс”.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Дата акцепту – 29 жовтня. Замовник – відділ культури Андрушівської районної державної адміністрації.

Конкуренції в торгах не було, бо тендерний комітет вирішив, що  “переговорна процедура закупівлі проводиться на додаткові роботи та індекс інфляції, так як договір буде укладено з попереднім виконавцем цих робіт, що технічно і економічно пов’язано з первинним договором, укладеним з переможцем відкритих конкурсних торгів 2012 року ПП “Рембудсервіс”.

“Додаткові роботи”. згідно документів, “стали через непередбачувані обставини необхідним для виконання проекту”.

Які ці роботи та що за обставини – не зазначається.

ПП “Рембудсервіс” належить Лугині Володимиру Васильовичу, який, згідно сайту ЦВК, став депутатом Ємільчинської районної ради від Солідарності.

У 2013 році його фірма вже проводила реконструкцію. Тоді на неї було використано 106.0 тис. грн. за рахунок коштів місцевого бюджету та 800.0 тис. грн. за кошти Державного фонду регіонального розвитку. 

 У 2015 році внесено зміни до проектно-кошторисної документації, що включає в себе додаткові роботи та індекс інфляції. Загальна сума проектно-кошторисної документації склала 3880.6 тис. грн. Залишок невиконаних робіт становить 2901.6 тис. грн.