​Об’єднання Самопоміч у Житомирі підтримує на виборах міського голови Сергія Сухомлина

Консолідувати зусилля та разом взяти відповідальність за розвиток міста вирішили команди Сергія Сухомлина та Наталії Чиж. Напередодні другого туру виборів міського голови 15 листопада, Наталія Чиж та Сергій Сухомлин об’єднали свої передвиборчі програми та представили спільний план розвитку міста.

«Насправді ми зараз говоримо не про якісь посади, ми не говоримо про портфелі тощо. Ми говоримо, в першу чергу, про відповідальність. Про ту відповідальність, яку дві команди беруть перед містом, за розвиток міста. Нам потрібно перейти від косметичних змін, які відбуваються з року в рік після кожних виборів у Житомирі до дійсно кардинальних змін, які перевернуть життя у місті, – зазначив Сергій Сухолмин

Лідер Об’єднання Самопоміч у Житомирі Наталія Чиж зауважує: ключовим фактором у співпраці з Сергієм Сухомлиним стало спільне бачення майбутнього міста.

“Після результатів першого туру виборів, ну ми всі побачили результат, і побачили, хто вийшов в лідери. І однозначно я вирішила провести голосування у себе в організації серед нашого активу, однозначно ми прийшли до того, що маємо підтримати Сергія Сухомлина. Ми хочемо, звісно я хочу, щоб переміг Сухомлин.

Ми разом навчалися в школі мерів, ми писали стратегії розвитку міста, чим я пишаюсь дуже, тому що школа нам дуже багато додала. І наші стратегії між собою дуже схожі. Не знаю, може через те, що ми разом навчалися, або через те, що ми дійсно прогресивні, молоді. Ми знаємо, що треба робити в цьому місті, як покращити життя нашої громади, наших житомирян” – підкреслила голова Житомирської обласної організації Політичної партії “Об’єднання Самопоміч” Наталія Чиж.

Сергій Сухомлин впевнений: для розвитку Житомира потрібна консолідація зусиль усіх поілтичних сил і для майбутнього мера інтереси міста мають бути важливіші за особисті політичні амбіції.