Поліція просить упізнати чоловіка, тіло якого знайшли між селами Житомирщини та Київщини. Фото

Працівники поліції звертаються до громадян з проханням допомогти встановити особу чоловіка, чиє тіло виявили 8 листопада в урочищі «Прирези» між селами Раковичі Радомишльського району Житомирщини та Садки Макарівського району Київщини.

Скелетований труп невідомого був присипаний ґрунтом. Причини смерті правоохоронці з’ясовують у рамках розпочатого за фактом умисного вбивства кримінального провадження. Водночас встановлюється особа загиблого чоловіка.

Прикмети загиблого: на вигляд близько 25-35 років, довжина тіла 175-177 см, волосся чорного кольору коротке.

Був одягнений у коротку демісезонну куртку чорного кольору із шкірозамінника на «блискавці», светр темно-зеленого кольору з орнаментом білого кольору, з коміром, який від середини грудей застібається на 4 ґудзики темно-синього кольору, футболку тілесного кольору, темно-сині джинсові штани 31 розміру, чорні шкарпетки, шкіряні туфлі з короткими носами 42 розміру з написом всередині «KunGhi».

Якщо на наведених фото з фрагментами одягу ви упізнали ті речі, які носив безвісно зниклий тривалий час тому ваш знайомий або родич, або ви можете надати інформацію про його рідних, прохання звернутися до найближчого відділу поліції або зателефонуватина спецлінію «102».