У Житомирі пройде фотовиставка світлин дівчат з особливими потребами

З 2 по 7 грудня в приміщенні Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олега Ольжича пройде фотовиставка, приурочена до Міжнародного дня інвалідів. Захід організовує громадська організація “Я-мама!”.

На виставці будуть представлені фотографії житомирських учасниць Всеукраїнського проекту «Жіночність без границь», присвяченого соціалізації людей з особливими потребами.

«Ми адресуємо цю виставку особливим дівчатам, дівчатам з надзвичайною силою духу та незламною вірою в життя. Вони живуть у країні разом з нами, але щодня змушені долати суспільні стереотипи та побутові бар’єри. Через брак можливостей для вільного пересування люди з інвалідністю змушені сидіти вдома і не є достатньо соціалізованими. Наше завдання привернути увагу суспільства, сприяти тому, аби люди з обмеженими фізичними можливостями могли жити повноцінним життям» – зауважує голова ГО «Я-мама!» Наталя Боровська.

Офіційне відкриття соціальної фотовиставки відбудеться 2 грудня о 15.00. В рамках відкриття заплановано спілкування з героїнями фотосвітлин та збір пожертв для реалізації їх заповітних мрій.

Основна мета фотопроекту привернути увагу громадськості до проблем людей з особливими потребами та продемонструвати, що дійсна жіночність не має ніяких обмежень!

Дата відкриття фотовиставки: 2 грудня 2015 року.

Початок: о 15:00.

Місце: Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олега Ольжича (Житомир, Новий бульвар, 4).

Організатор акції: ГО «Я-мама!».