​У Житомирі відбувся ювілейний фестиваль «Листопад-Fest»

У середу, 18 листопада, в актовому залі ЖДУ ім. Івана Франка відбувся десятий ювілейний фестиваль студентської творчості «Листопад-Fest».

Автором і засновником цього фестивалю є відомий український поет, прозаїк, композитор, професор ЖДУ, почесний громадянин Житомира Володимир Шинкарук.

Цього року на фестиваль завітала заслужена артистка України Ірина Шинкарук, бард Олександр Смик, а також начальник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Гресь.

“Мені дуже приємно, що в нас у Житомирі відбувається такий фестиваль. Ми маємо можливість показати, яка у нас творча молодь”,– зазначила Світлана Гресь.

За допомогою глядачів було визначено найкращих конкурсантів, які отримали цінні подарунки. Перше місце зайняли: Олександр Бильєв, Тетяна Шиян та Сергій Амоленкан. Почесне друге місце посіли Ксенія Ципоренко, Андрій Мельник та Поліна Арутюнян; третє – Євген Коваленко, Дарья Чудовська, Дмитро Пархомчук, Артем Новицький та Дарья Бондарчук.

Цьогорічний «Листопад-Fest» мав благодійну мету. Під час концерту був проведений збір коштів для онкохворої студентки Валентини Шевчук.

Алєксєйчук Ольга