Варильні поверхні

Варильна поверхня – це важливий побутовий прилад, без якого просто не можна собі уявити будь-яку сучасну кухню. Вибирати її потрібно з розумом, щоб потім не шкодувати про прийняте похапцем рішенні. Саме тому  “Pyramida” пропонує якісні поверхні для вашої кухні та спеціалісти дають поради:

Отже, першим правилом вибору є вибір типу майбутньої варильної панелі. Фахівці розрізняють два види поверхонь для варіння, які присутні на ринку: залежні та незалежні.

Перша група пристроїв знаходиться в прямому зв’язку з духовими шафами. Як правило, разом вони утворюють всім звичну плиту. Панель управління поверхні розташовується на панелі вбудовуваної духовки, тому працювати окремо ці пристрої просто не можуть. Ще однією особливістю такої групи товарів є сумісність брендів. Це означає, що купити варильну поверхню однієї торгової марки, а духову шафу іншого – буде великою помилкою, адже ніхто не дасть гарантії, що вони будуть сумісні і працюватимуть у тандемі.

До другої групи пристроїв відносять ті варильні панелі, які можуть незалежно працювати без духових шаф і мають свою власну панель управління. Це вносить якийсь творчий елемент в оформлення будь-якої кухні, адже, приміром, панель для варіння може знаходиться в одному місці, а духовка – у зовсім іншому.

Наступним правилом вибору є визначення відповідного виду нагріву. На ринку можна зустріти всім звичні газові панелі, новомодні електричні поверхні й універсальні комбіновані пристосування. Тут уже кожен вирішує сам, що для нього краще і яка з вищеназваних моделей пристроїв обійдеться йому дешевше в обслуговуванні.

Тому, звертайтесь за посиланням http://www.pyramida.ua/catalog/varochnie-poverhnosti.html та вибирайте підходяще для вас замовлення. Гарних покупок!