Відпочинок у «Буковелі»

У 30 км від Яремче і в 100 км від Івано-Франківська, на висоті 900 м над рівнем моря, в селі Поляниця Закарпатської області знаходиться туристичний комплекс «Буковель». 

Саме тут, більш ніж де б то не було, збереглися первозданна краса, природна гармонія і багатства землі. Назва його походить від однойменної гори висотою 1129 метрів, біля підніжжя якої і розташувався гірськолижний курорт.

Завдяки вдалому розташуванню й унікальним кліматичним умовам сніг тут випадає рано і у великій кількості, що в поєднанні з раціональною та ефективною роботою по снігонапиленню та підготовці трас забезпечує прекрасне сніжне покриття, яке зберігається з листопада до середини травня.

Схили, траси, підйомники

Перепад висот – 336 м

Протяжність трас – 50 км (100% трас зі снігогенеруючим обладнанням)

Найдовша траса – 2000 м

Кількість підйомників – 14 (DOPPELMAYR і LEITNER)), з них один бугельний, один 2-х крісельний, один 3-х крісельний, одинадцятіь 4-х крісельних, мультиліфт для початківців.

Освітлення схилів дозволяє кататися у вечірній час. Лижні траси проходять на спеціально підготовлених схилах із трав’яною основою. Всі траси доглянуті і пов’язані між собою. Навколо трас – прекрасні гори Карпати!

Дістатися в Буковель зимою досить просто. Та найкраще скористатися послугами компанії «Big Travel», яка пропонує вам зимні тури в Карпати. Всі питання фірма бере на себе. Ви лише просто гарно відпочиваєте! Скористайтеся можливістю відпочити в прекрасному куточку Карпат – «Буковелі»!