За останній місяць на Житомирщині учасникам АТО видано 185 наказів щодо розроблення документації для отримання земельних ділянок

З 15 жовтня Головним управлінням Держгеокадастру у Житомирській області видано 510 наказів про надання дозволів на розроблення та затвердження документації із землеустрою. 

З них для учасників АТО видано 185 наказів щодо розроблення документації для отримання земельних ділянок загальною площею 201,42 га.

Таку інформацію надають в прес-службі управління.

105 наказів видали про затвердження документації із землеустрою та передали у власність 105 земельних ділянок загальною площею 55,42 га.

«На сьогодні все більше учасників АТО отримують дозволи на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність, – стверджує в.о. начальника управління Дмитро Мозговий. – По області зарезервовано 212 масивів земель загальною площею 2 тис. 503 гектара. Спеціалістами Головного управління та територіальних органів на місцях в оперативному режимі проводиться робота по визначенню додаткових масивів земель для розподілу та передачі у власність нашим захисникам».