“Житомиробленерго” за 2 млн. грн. впровадить для колег з Херсону систему управління на базі Microsoft

Публічне акціонерне товариство “Енергопостачальна компанія “Житомиробленерго” визначило переможця для першої фази модернізації та впровадження для ПАТ “ЕК “Херсонобленерго” автоматизованої системи управління енергопостачальною компанією (АСУ ЕК) на базі програмного продукту Microsoft Dynamics AX 2009.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Дата акцепту – 12 листопада.

Виконуватиме завдання за 2 млн. 180 тис. грн. київське ТОВ “Смартлінк Консалтинг”.

До речі, харківське ТОВ “ЕнТехЕко”, яке і розробляло систему управління, не виграло торгів, бо запропонувало трішки вищу суму (у компаній Договір про спільну діяльність № 580 від 24.06.2011 р. – уповноважена особа Публічне акціонерне товариство “Енергопостачальна компанія “Житомиробленерго”).

“Енергопостачальна компанія, що займається розподілом та постачанням електроенергії, має розподілену структуру, до складу якої входять територіально відокремлені виробничі підрозділи та Управління компанії. Згідно із затвердженою ІТ-стратегією та концепцією подальшої автоматизації процесів управління виробничою та фінансово-економічною діяльністю, на замовлення ДСД розроблена локалізована для законодавства України та уніфікована для енергопостачальних компаній корпоративна інформаційна система (КІС) на програмній платформі класу ERP-ІІ Microsoft Dynamics AX. Розроблена система впроваджується в компаніях – членах ДСД”, – йдеться в документах.

Також, згідно акцепту за 12 листопада, “Житомиробленерго” придбає у київського ТОВ “Техкомплект” чотири бригадних (пасажирських) автомобіля типу УАЗ-390995-440.

Сума, в яку обійдуться автівки, складає 1 млн. 396 тис. 800 грн. (з ПДВ)