Житомирська ОДА докупить ще 4 шкільні автобуси “районам, які цього потребують”

Департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської обласної державної адміністрації провів додаткові торги та визначив переможця на постачання ще 4 шкільних автобусів.

Про це йдеться у “Віснику державних закупівель”.

Дата акцепту – 13 листопаду.

Без конкуренції вирішили вибрати попереднього постачальника – ПАТ “Чернігівський автозавод”. Бо в ОДА твердять, що “заміна попереднього постачальника (виконавця робіт, надавача послуг) може призвести до несумісності або виникнення проблем технічного характеру, пов’язаних з експлуатацією та обслуговуванням”.

Ціна автобусів складе – 4 млн. 788 тис. грн. (з ПДВ). Автобус має бути спеціалізований для перевезення школярів, а саме: ЕТАЛОН А0811ш або еквівалент.

Автобуси реалізуються за рахунок державного фонду регіонального розвитку.

Згідно документів, “09.11.2015 на засіданні регіональної комісії погоджено внесення змін до переліку об’єктів, які реалізовуються у 2015 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Житомирській області, які передбачають додаткову закупівлю шкільних автобусів районам, які цього потребують”.

Які райони “потребують” – в документах не зазначено.

Як писав Репортер, у чернігівців за 23 млн. грн.   придбають 20 шкільних автобусів

ПАТ «Чернігівський автозавод» входить до корпорації «Еталон». Власниками підприємства є Володимир Бутко та швейцарська фірма «Bodmin AG» Петера Герберта Швотцера.