Житомирські солдати можуть безкоштовно у цьому році пройти санаторне лікування

Учасники антитерористичної операції Житомирщини можуть безкоштовно пройти санаторно-курортне лікування у різних закладах України, повідомляють в ОДА.

На сьогоднішній день вже видано 327 путівок учасникам АТО (з початку року). На обліку знаходиться 435 осіб.

Для отримання путівки в цьому році потрібно подати до управління праці та соціального захисту населення такі документи:

1) заяву;

2) медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о;

3) копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

4) документ, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах їх проведення.

“Звертатися необхідно до управління праці та соціального захисту населення районних райдержадміністрацій та виконавчих органів міської ради за місцем реєстрації або фактичним місцем проживання відповідно до довідки про взяття на облік (для осіб, що переселилися з тимчасово окупованої території)”, – зазначають в ОДА.

Для забезпечення санаторно-курортним лікуванням учасників бойових дій та інвалідів війни з числа учасників АТО в Житомирській області їм надаються путівки в різні санаторно-курортні заклади, зокрема:

«Карпатські зорі» (Львівська обл., Дрогобицький район, с. Модричі) по профілю захворювання органів травлення;

«Конча Заспа» (м. Київ, Столичне шоссе, 27 км) по кістково-м’язовому профілю захворювання;

«Орізонт» (Одеська обл., м. Білгород-Дністровський, смт Сергіївка) по різним профілям захворювання: травлення, кістково-м’язовий, кровообіг, урологія;

«Феофанія» (м. Київ, Голосіївський район, вул. Академіка Лебедєва, 27) по профілю захворювання органів травлення та кістково-м’язової системи.

«Лермонтовський» (м. Одеса, пров. Лермонтовський, 2) з різних профілів захворювання.

Додаткову інформацію можна отримати в департаменті праці та соціального захисту населення обласної державної адміністрації за телефоном: (0412) 24-08-46.