​Активісти Благодійного фонду «Волонтер» 2015 завітали з подарунками в Потіївську школу-інтернат

19 грудня група активісті Благодійного фонду «Волонтер» 2015 та бійці ДУК правий сектор, відвідали з подарунками школу інтернат в Потіївці.

Волонтери привезли солодкі подарунки, дитячі іграшки, засоби гігієни, медикаменти і все що необхідно малечі. Після вручення подарунків був святковий концерт і вистава.

Також, на днях, активісти відвідали з подарунками Вишевицьку школу, що знаходиться в Радомишльському районі. Організатором цього фонду є Олексій Семенів, та Ольга Єсипчук, які займають громадську позицію і не байдужі до долі дітей.

Фонд «Волонтер» 2015 працює більше року на території Житомирської області. В фонд входять люди з правих патріотичних сил, які відстоюють незалежність України, приймають участь в боротьбі з корупцією і різними негативними явищами в країні.

Сам Олексій Семенів родом із Малина, довгий час очолював УНСО на Житомирщині, активний учасник революції гідності . З перших дні війни займався з однодумцями волонтерством.

«Запрошую всіх хто не байдужий до своєї Батьківщини залучатися до допомоги дітям та незахищеним верствам населення, допомоги потребують не тільки наші хлопці в АТО, але і діти сироти і пенсіонери, які покинуті нашою державою» – каже Олексій…Не будьте байдужими єднайтесь!

Благодійний фонд «Волонтер»2015, святкове агентство “Bastet” та Центр дитячої творчості розпочинає благодійний проект – «Подаруй дитині радість в новорічні свята».

Кожен з вас може долучитись до благородної справи – подарувати радість дитині Потіївської школи-інтернату для дітей з наслідками поліомієліту та церебральним паралічем.

Метою акції є приготування подарунків дітям, які проживають в школі – інтернаті в новорічні свята, а також забезпечити їх речами першої необхідності.

Телефони для довідок:

0978845568 – Ольга Єсипчук 

0937668592 – Олексій Семенів

Прес-служба Благодійного фонду «Волонтер» 2015