Анжеліка Лабунська привітала військових України з Днем Збройних Сил

Шановні військовослужбовці Збройних Сил України!

Сьогодні, усвідомлюючи високу місію українського війська, все суспільство повернулося у ваш бік чекаючи добрих новин, плекаючи щирі сподівання, що війна скоро завершиться, маючи істинну віру у перемогу добра, правди і справедливості.

За останні роки Збройні Сили України зусиллями держави та нашого терпеливого і мужнього народу змогли відродитися із занепаду, а головне – неодноразово довести, що наша віра має під собою підстави. Українське військо не дає спочинку ворогові, показує, хто є господарем на цій землі, а тому зробить все можливе, аби зберегти незалежність, цілісність і єдність держави.

У день професійного свята разом із вами низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю ваших побратимів, які віддали свої життя під час виконання військового обов’язку, чесно і віддано захищаючи рідну землю. Їхня пам’ять назавжди у наших серцях. Вас же, шановні солдати й офіцери, запевняємо, що тут, де немає війни, ми зобов’язуємося підтримувати вас і ваші сім’ї, рідних і близьких загиблих військовослужбовців. Ми перед вами в неоціненному боргу, який намагатимемось віддати конкретними потрібними справами.

Хай Господь щомиті оберігає вас. Від себе ж бажаємо вам міцного здоров’я, сили, життєвої наснаги, добра від людей та омріяного миру.

З Днем Збройних Сил України, дорогі захисники!

Прес-служба обласної ради