​Анжеліка Лабунська привітала з новорічними святами вихованців Житомирського спеціалізованого дошкільного навчального закладу № 41

Новорічний ранок відбувся у закладі 21 грудня. Малята танцювали, співали пісень, зустрілися з Зимою та Дідом Морозом, а також отримали різноманітні подарунки.

«Турбуватися про щасливе, забезпечене, комфортне дитинство наших дітей – обов’язок суспільства, – наголосила голова обласної ради, звертаючись до батьків вихованців садочка. – Ось сьогодні багато хто облишив роботу, домашні справи і прийшов подивитися на перший виступ своїх дітей, розділити з ними яскраві емоції, радість свята. Чи можуть бути більш теплі, щирі відчуття…».

Анжеліка Лабунська побажала всім родинам добробуту і миру, а колективу дошкільного закладу – розвитку, успіхів і високих результатів у роботі. Діти отримали від голови обласної ради іграшки та ковдри.

Центр розвитку дитини №41 – це спеціалізований заклад для дітей, які мають вади мовлення, відхилення в опорно-руховому апараті та часто хворіють застудними захворюваннями.

У дошкільному закладі – 14 груп, де займається близько 400 дітей та працює понад 80 фахівців. Попри складну економічну ситуацію в країні, дитячий центр має хороше матеріальне забезпечення та робить все можливе для гармонійного розвитку своїх маленьких вихованців.

Прес-служба обласної ради