Благодійний Фонд «Міжнародна асоціація підтримки України» завтра на Житомирщині даруватиме планшети дітям героїв АТО

Благодійний Фонд «Міжнародна асоціація підтримки України» отримав від спонсора 200 000 грн на придбання 100 планшетів для дітей-сиріт АТО. 

Проект охоплює всю Україну, більшості дітям-сиротам воїнів АТО планшет надіслали поштою, деяким особисто завтра передасть представник фонду у Новоград-Волинську, Житомирської області.

Завтра, 24 грудня 2015 року у м.Черняхів Житомирської області Благодійний Фонд «Міжнародна асоціація підтримки України» завітає до родини Клімчук Андрія, важкопораненого бійця АТО, у якого 8 дітей віком від 6 місяців до 21 року. В зоні АТО з травня по 10 вересня 2015 року. 

Під час зняття Андрієм розтяжки, снайпер влучив у міну, Андрій втратив фаланги пальців, має осколкові поранення голови, рук. Лікувався у Дніпропетровську, у лікарні ім. Мечникова. Зараз вдома, попереду ще декілька операцій. Батько 8 дітей, віком від 6 місяців до 21 року. Завтра родині передадуть гуманітарну допомогу, одяг, взуття, книжки, солодощі та два планшети.

Також після цього представники Благодійного фонду поїдуть у Новоград-Волинський до дітей-сиріт воїнів АТО родин Камбарова та Гордійчука, щоб передати планшети та солодощі. Дві родини, що втратили своїх батьків потребують підтримки та допомоги. В одній з сімей найменшій дитині тільки одинадцять місяців, вона ніколи не бачила свого батька, він загинув ще до її народження.

Окрім подарунків, діти потребують нашої з Вами уваги – Україна має знати своїх героїв та їхніх дітей, чиї батьки віддали життя за незалежність України. 

Детальніша інформація про загиблих, чиї родини фонд відвідає завтра:

1) http://memorybook.org.ua/14/kambarov.htm – Камбаров Акі.

2) http://memorybook.org.ua/4/gordiychuk.htm Гордійчук Олександр.

Для координації поїздки та детальної інформації, будь ласка, зателефонуйте за тел: 097 55 90 991, або напишіть: pressiasu@gmail.com , Наталія Чурікова.


Діяльність благодійного Фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» почалася з медичного Майдану. Голова фонду Ольга Чуйко організувала функціонування асоціації у п’яти країнах світу: Німеччині, Франції, Австрії, Словаччини та США. Асоціація відправила на безкоштовне лікування понад сотню постраждалих “майданівців” і військовослужбовців зони АТО до провідних клінік Франції, Австрії та Німеччини. Крім того, МАПУ постійно забезпечує постраждалих гуманітарною допомогою, медичним обладнанням, засобами медичного призначення, медикаментами, а також усім необхідним для тимчасово переміщених осіб.