На Житомирщині двоє молодиків побили чоловіка та змусили його зняти півтори тисячі гривень з банківської картки

До Чуднівського відділення поліції звернувся 29-річний житель райцентру, повідомивши, що малознайомі молодики побили його і відібрали 1,4 тисячі гривень, повідомляють у поліції.

Під час спілкування з правоохоронцями заявник назвав лише ім’я одного з нападників. Також чоловік розповів, що до пізньої ночі відпочивав у місцевому барі, а дорогою додому до нього причепилися невідомі й стусанами та погрозами вчинення фізичної розправи стали вимагати гроші. 

“Помітивши банківські картки, молодики змусили потерпілого зняти з рахунку готівку. Тим не менше, утрьох – і жертва, і нападники – попрямували до найближчого розважального закладу, де пропили практично усі гроші”, – йдеться у повідомленні.

Опісля чоловіки роз’їхалися на таксі по своїм домівкам. 

“Правоохоронці провели низку необхідних заходів, у результаті яких встановили і розшукали осіб, причетних до події. Ними виявилися 19-річні місцеві жителі, які зізналися у вчиненому”, – повідомив начальникЧуднівського відділення поліції Анатолій Корнієць.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством подібні дії караються позбавленням волі строком від 4 до 6 років.