На Житомирщині місцева бізнесменша за 2 мільйони реконструює котельню, яка обслуговує її будинок

Комунальне підприємство теплозабезпечення м.Коростеня шляхом переговорної процедури визначило переможцем та укладе договір з місцевою ФОПівкою Білошицькою Наталією Закірзянівною на реконструкцію котельні по вул. К. Маркса, 61а.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Дата акцепту – 30 листопада.

КП два рази проводило торги. але не назбирало необхідну кількість учасників. Тому вирішили провести  перемовини, на які прийшли житомиряни ПП “Нагоррембуд” та ФОП Білошицька. 

“В протоколі переговорів з ФОП Білошицька Н.З. чітко визначено про можливість, строки виконання робіт та ціну, при переговорах з представником Нагорнюк В.М. строки виконання робіт та ціну не визначено. Тому, виходячи з вище зазначеного доцільно провести переговорну процедуру з підрядником ФОП Білошицька Н.З.”. – йдеться в документах торгів.

Білощицькій заплатять за реконструкцію 1 млн. 927 тис. 315 грн. (без ПДВ).

Реконструкція входить в Проект Мінрегіонбуду. Загальний рівень інвестицій в проект 1927,315 тис.грн. Фінансування здійснюється за рахунок місцевого бюджету –192731,50 грн (10%), ДФРР –1734583,50грн. (90%). Окупність проекту буде досягнута протягом 33 місяців опалювальних періодів.

До речі, будинок, в якому проживає Наталія Закірзянівна, майже сусідній з котелнею: вул.К.Маркса,65б кв.14.

Окрім того, згідно рішення місцевого виконкому за 6.06.12 р., пані Наталія є власницею магазину-офісу по Грушевського, 8а у Коростені. Саме тут знаходиться “АРМ-ЕЛЕКТРО”, яке спеціалізується на котельному обладнанні. Власниками якого є Каленська Віталія Адольфівна та Білошицька Наталія Анатоліївна.

Як писав Репортер, в листопаді у Коростені  ремонт школи-ліцею виграв місцевий бізнесмен-батьківщинівець з найдорожчою пропозицією. В торгах також брала участь Білошицька.