Перевіряти, як вночі Житомир чистили від снігу, їздив радник мера, а не заступники. Фото

1 грудня радник міського голови Юрій Мойсеєв перевірив готовність техніки комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради до роботи в нічну зміну. Оглянувши техніку, що збиралася виїхати на вулиці міста, Ю.Мойсеєв ознайомився, як працює чергова бригада, повідомляють в міській раді.

«Працюємо відповідно до затвердженого графіка. До прибирання вулиць сьогодні вночі залучено 15 одиниць техніки. Водії проходять медичний огляд і заправляють машини. Всі готові до роботи», – зазначив головний інженер КП «Управління автомобільних шляхів» Віталій Губар.

Також він продемонстрував, що на екрані черговому видно усю техніку підприємства: де в даний час знаходиться, з якою швидкістю рухається і в якому напрямку. «Це дає змогу не тільки контролювати, а й оперативно реагувати на звернення, міняти графіки руху техніки відповідно до ситуації в місті», – зауважив інженер.

Юрій Мойсеєв зауважив, що для недопущення ожеледі на проїжджій частині необхідно виконати і посипку вулиць міста протиожеледною сумішшю.

Спеціалісти підприємства просять власників прибирати свої автомобілі з проїжджої частини, оскільки це утруднює роботу снігоприбиральної техніки.

Нагадаємо. 30 листопада міська рада затвердила трьох заступників мера. Не була виставлена кандидатура заступника з  житлово-комунальних питань. Останнім був Едуард Кругляк. То чи можна вже говорити, що новий міський голова придивляється собі ще одного заступника?

Адже, у 2013 році саме екс-мер Володимир Дебой віддав Мойсеєву посаду заступника з питань транспорту й торгівлі. За що тоді Юрій поплатився членством у “Фронті змін”.

Цього разу він став депутатом від “Солідарності”.