У Новоград-Волинському дітям-сиротам воїнів АТО подарують планшети

22 грудня 2015 року 100 дітей-сиріт воїнів АТО, а також діти з багатодітних сімей воїнів АТО отримають планшети – найбажаніший подарунок чи не усіх дітей. 

Благодійний Фонд «Міжнародна асоціація підтримки України» запрошує ЗМІ до міста Новоград-Волинський, щоб разом подарувати дітям радість. 

“Завітаємо також до родини Клімчук, до важко пораненого бійця АТО, у якого 8 дітей віком від 6 місяців до 21 року.

Окрім подарунків, діти потребують нашої з Вами уваги – Україна має знати своїх героїв та їхніх дітей, чиї батьки віддали життя за незалежність України. Підтримайте нас інформаційно і, можливо, це допоможе залучити спонсорів, а дітям отримати бажані подарунки”, – йдеться у зверненні.

Для придбання планшетів спонсором було надано 200 000 гривень.

Для координації поїздки та детальної інформації, будь ласка, зателефонуйте за тел: 097 55 90 991, або напишіть:pressiasu@gmail.com , Наталія Чурікова.

Для довідки: Діяльність благодійного Фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» почалася з медичного Майдану. Голова фонду Ольга Чуйко організувала функціонування асоціації у п’яти країнах світу: Німеччині, Франції, Австрії, Словаччини та США. Асоціація відправила на безкоштовне лікування понад сотню постраждалих “майданівців” і військовослужбовців зони АТО до провідних клінік Франції, Австрії та Німеччини. Крім того, МАПУ постійно забезпечує постраждалих гуманітарною допомогою, медичним обладнанням, засобами медичного призначення, медикаментами, а також усім необхідним для тимчасово переміщених осіб.