У Житомирі змагалися боксери з 7 областей. Фото

З 4 по 6 грудня, у приміщенні Житомирської обласної державної телерадіокомпанії, відбувся IV-й Всеукраїнський турнір з боксу серед чоловіків пам’яті майстрів спорту Олега Зубенка та Богдана Брусєнцова.

За словами організаторів, на турнірі змагалися боксери з 7 областей України. Загальна кількість спортсменів, що взяли участь у змаганнях – 42 людини. 

У залі Житомирського телецентру зібралося багато вболівальників:

«Окрім житомирян, на змагання приїхали боксери з Києва, Полтави, Дніпропетровська тощо. Житомирську команду представляють 8 боксерів, є відомі, такі як Чулячеєв, Пашаєв. Чулячеєв, наприклад, чемпіон Європи. Всеукраїнський турнір пройшов нормально, хлопці показали сьогодні у фінальних боях прекрасний боксерський клас, я задоволений. З кожним разом після проведення таких турнірів всеукраїнського рівня, клас боксерів помітно зростає, йде популяризація боксу, люди все більше дізнаються про змагання боксерів. Минулого року, до прикладу, було менше людей, ніж цього», – розповідає один з організаторів, двічі чемпіон Європи, майстер спорту міжнародного класу Руслан Оглу.

Зі слів поціновувачів боксу, які прийшли на турнір, змагання вийшли видовищними та цікавими:

«Декому з спортсменів знадобилася і медична допомога, яка надавалася відразу на місці. Усі хлопці боролися достойно. Це показує у першу чергу безкомпромісність боїв та волю до перемоги. Мені сподобалося. Я вважаю, що такі турніри потрібно проводити частіше», – розповів житомирянин Костянтин Суський.

Переможці та призери змагань, нагородженні грамотами та медалями. Кращі боксери турніру отримали цінні подарунки від організаторів змагань.

«Боксом займаюся 12 років, на цьому турнірі беру участь втретє, – розповідає один з учасників змагань із Кременчука Артем Усик, – З кожним роком даний турнір стає все сильніше, стає більше учасників, підвищується рівень боксерів, які беруть у ньому участь. Цього разу, перемогти було складніше, я це відчув. Хочу відмітити свого супротивника у фінальному бою – Віктора. Хороший такий, характерний, було не просто вести з ним бій. Зі своїх досягнень відзначу те, що я був призером чемпіонатів України, брав участь і перемагав у міжнародних турнірах, майстер спорту України».

Нагадаємо, що турнір проводиться вже вчетверте.