Вузол урядового зв’язку на Житомирщині знову через “нагальну потребу” визначив на власний розсуд постачальника спецапаратури

10 територіальний гвардійський ордена червоної зірки вузол урядового зв’язку, що знаходиться в смт. Миропіль, Романівського р-ну через переговорну процедуру визначив переможців на постачання для себе 4-х комплектів цифрової радіорелейної станції з конфігурацією 1+0.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Так, кіровоградське Товариство з обмеженою відповідальністю “ВАТ ОЛІМП” за 560 тис. грн. має протягом грудня поставити комплекти.

Конкурсу не було. Вузол пояснює це так: “...у разі нагальної потреби у зв’язку з виникненням особливих економічних чи соціальних обставин, пов’язаних з особливим періодом, які унеможливлюють дотримання замовниками строків для проведення процедур конкурсних торгів, здійснити придбання необхідного Товару шляхом застосування переговорної процедури”. Обставини пов’язали з проведенням мобілізації (остання хвиля якої скінчилась 17 серпня, а нової не було) та АТО.

Чому вибрали саме “ВАТ ОЛІМП” – не пояснюють.

Власниками кіровоградської компанії, яка базується у Світловодську, є Сергій Волохов та Людмила Янгузова. Сергій Волохов – керівник фракції “Батьківщини” у Світловодській міськраді.

Як писав Репортер, у листопаді, за подібною процедурою, вузол визначив переможців на постачання відеофонів та телефонного апарату. Сума постачання теж була у півмільйона гривень.