“ЖЛ” зробила заяву щодо Пашинського

Текст заяви:

“Сергій Пашинський, прикриваючись прізвищем голови РНБО Олександра Турчинова, шукає силову підтримку у відомствах для рейдерського захоплення Житомирської кондфабрики.

Народний депутат від “Народного фронту” Сергій Пашинський, обвинувачений у рейдерських атаках на житомирську кондитерську фабрику, з метою примушення силових структур до незаконної участі у рейдерській схемі, шантажує їх, прикриваючись ім’ям голови РНБО Олександра Турчинова.

З достовірних джерел керівництву Житомирської кондфабрики стало відомо, що нардеп Пашинський чинить тиск на високопоставлених чиновників силових відомств з метою залучення їх до силової підтримки для здійснення фізичного захоплення ТДВ “ЖЛ”.

Для отримання сприяння нардеп посилається на вимогу Олександра Турчинова, голову Ради національної безпеки і оборони, який нібито поділяє ці протизаконні дії, що не відповідає дійсності. Такий метод «прикриття» своїх рейдерських схем Пашинський активно використовує за особистою ініціативою.

Просимо керівників і співробітників силових структур бути пильними у спілкуванні з шахраєм при владі і не вплутуватися в протизаконні схеми, що ініціюються ним.”

Офіційна прес-служба Житомирської кондитерської фабрики

Джерело: http://sladosti.com.ua/