Золотий ключ

Лотерея Золотий ключ – одна з найпопулярніших телевізійних лотерей. Організатор – компанія ЗАТ «Інтерлот», найбільший  оператор лотерей.

Історія створення лотереї «Золотий ключ»

Компанія ЗАТ «Інтерлот», організатор гри Золотий ключ, була створена в 1996 році. Перший тираж відбувся 20 грудня 1997 і транслювався по телеканалу «ТВ Центр». Випуск лотереї був припинений в 1998 році через дефолту. А з 1999 року на каналі РТР поновилися телепередачі розіграшів. Відомий нині формат лотереї виходить з 2006 року на НТВ.

Гра Золотий ключ була заснована, як перша житлова лотерея. У декількох турах розігрувалися бронзовий, срібний і золотий ключі. Їм відповідали 1, 2, 3-х кімнатні квартири в Москві, адреса яких називався перед початком кожного тиражу. Залишався неразигранним призовий фонд оголошувався частиною житлової площі на суму виграшу.

дивитись онлайн

Лотерея “Золотий ключ” сьогодні

Лотерея Золотий ключик – одна з найвідоміших телевізійних тиражних лото. З 2006 року вона транслюється на телеканалі НТВ вранці по суботах. Ціна лотерейного квитка складає 50 рублів. Користувачам мережі доступна також онлайн лотерея Золотий ключ, яка проводиться на офіційному сайті лотереї, де можна купити квитки і перевірити результати минулого тиражу. Онлайн також доступні і зарубіжні лотереї у  посередників.

Умови гри сьогодні відрізняються від первісного формату лотереї, але головним призом раніше залишається нерухомість в Москві. З 2000 року в лотереї Золотий ключик розігрується Джекпот 5 з 5 і золота куля, володар якого отримує 3-х кімнатну квартиру в Москві, автомобіль і гараж. Всього в лототроне Золотого ключа 90 куль, з них розігруються 85 куль в звичайному тиражі і 86 у святковому. При примусовому розіграші Джекпоту гра ведеться до 88-го ходу. Результати проведеного тиражу публікуються в газеті «Комсомольська правда».

Розмір призового фонду лотереї – 50% виручки від продажу квитків. Тисячі учасників вже стали щасливими володарями квартир, багато хто залишив відгуки про лотереї Золотий ключ на офіційному сайті. Пробуйте і ви свою удачу у вітчизняних лото! Усі деталі на сайті http://lotterygoldkey.com/.