54 житомирянина отримали “особливі” пенсії

Розпорядженням голови ОДА за 1 лютого 54 мешканцям Житомирщини встановлено пенсії за  особливі заслуги перед Україною.

“Відповідно до положень ст.ст. 6, 39, 41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації” та ст.ст. 1, 2 Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною”, протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 08.12.2015 № 13”, – йдеться в повідомленні.

Зокрема:


1. Установити Баліцькому Павлу Станіславовичу з 27 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.

2.Установити Баранівському Георгію Володимировичу з 23 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.

3. Установити Бобер Ганні Петрівні з 10 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

4. Установити Бобровичу Володимиру Миколайовичу з 26 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений юрист України”.

5. Установити Бондар Марії Станіславівні з 05 січня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

6. Установити Бондарчуку Сергію Миколайовичу з 02 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

7. Установити Бусько Любові Миколаївні з 24 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

8. Збільшити Ваховському Сергію Володимировичу з 07 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника, встановивши її у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого батька, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

9. Установити Винарчук Олені Григорівні з 17 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

10. Установити Волківській Любові Миколаївні з 08 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату міської ради чотирьох скликань.

11. Установити Гончарук Ользі Саветівні з 16 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 22% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудового Червоного Прапора.

12. Установити Гороху Олександру Вікторовичу з 13 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

13. Установити Дуді Петру Васильовичу з 12 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату обласної ради трьох та міської ради одного скликань.

14. Установити Журавській Надії Андріївні з 30 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

15. Установити Зарічнюку Петру Івановичу з 09 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.

16. Збільшити Заславській Лідії Іванівні з 21 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

17. Збільшити Захарчук Олені Вікторівні з 08 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

18. Установити Зданівській Надії Григорівні з 23 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 38% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила восьмеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

19. Установити Карпінській Світлані Паїсіївні з 10 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 24% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого батька, нагородженого орденами „Знак Пошани” та Трудового Червоного Прапора.

20. Установити Кирилюк Ніні Анатоліївні з 23 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.

21. Установити Колосовській Галині Теодорівні з 07 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого батька, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

22. Установити Корнійчуку Віктору Івановичу з 05 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

23. Установити Красовському Юрію Петровичу з 30 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

24. Установити Кропачевій Лідії Олександрівні з 02 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого у мирний час за бойові дії медаллю „За відвагу”.

25. Збільшити Ларіоновій Наталії Олексіївні з 19 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

26. Установити Левковцю Дмитру Гнатовичу з 07 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.

27. Установити Лисаку Андрію Васильовичу з 13 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

28. Установити Малиновській Світлані Павлівні з 24 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

29. Установити Мельниченку Віталію Петровичу з 08 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради п’яти скликань.

30. Збільшити Мишенковій Інні Янівні з 17 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

31. Установити Мінтус Теофілії Василівні з 05 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій двома медалями „За відвагу”, у мирний час – орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

32. Установити Мосейчук Аллі Валентинівні з 16 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого батька, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

33. Установити Ничипорчук Тетяні Василівні з 30 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

34. Установити Огір Людмилі Цезарівні з 08 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 24% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденами „Знак Пошани” та Трудового Червоного Прапора.

35. Установити Осіпчуку Миколі Яковичу з 28 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

36. Установити Острогляд Євгенії Михайлівні з 01 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

37. Збільшити Пилипчук Ользі Терентівні з 17 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

38. Установити Пилявець Наталії Леонідівні з 12 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила дев’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

39. Установити Пономаренко Зінаїді Валентинівні з 04 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „За заслуги” ІІІ ступеня.

40. Установити Прокопчуку Володимиру Івановичу з 10 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому Грамотою Президії Верховної Ради Української РСР.

41. Установити Прут Тетяні Григорівні з 15 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

42. Установити Сапожнику Миколі Петровичу з 11 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.

43. Збільшити Свиридюк Тетяні Михайлівні з 04 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

44. Установити Сюравчику Миколі Кириловичу з 22 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату міської ради двох скликань та районної ради двох скликань.

45. Установити Федоровій Емілії Олександрівні з 02 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „За службу Батьківщині у Збройних Силах СРСР” ІІІ ступеня.

46. Установити Філончук Федорі Сидорівні з 27 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

47. Установити Хитрич Лідії Пилипівні з 16 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

48. Установити Ходаківській Ірині Семенівні з 20 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій орденом Червоної Зірки та двома медалями „За відвагу”, у мирний час – орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

49. Установити Чорному Петру Івановичу з 21 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений економіст України”.

50. Установити Шевчук Олександрі Іванівні з 30 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

51. Збільшити Якимчук Людмилі Петрівні з 29 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

52. Установити Яремчук Марії Михайлівні з 25 грудня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 22% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудового Червоного Прапора.

53. Установити Ткаченко Валентині Аврамівні з 10 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

54. Установити Яцюк Валентині Юріївні з 27 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.