Дякую Небесній Сотні

20 лютого в Україні вшановують пам’ять та імена Героїв Небесної Сотні. 

Упродовж декількох місяців, із листопада 2013 року по лютий 2014 року, мільйони українців вийшли на Євромайдан відстояти свої права, свободу вибору, європейське майбутнє України. 

20 лютого 2014 року стало вирішальним днем не тільки для України, а й Європи. У цей день українці сказали своє рішуче «Ні!» пропаганді Росії та її уряду на чолі з Януковичем і обрала НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, європейський демократичний шлях розвитку. 20 лютого 2014 року стало переломним днем в тримісячному протистоянні українців проти проросійського уряду. Протестувальники були оточені силовиками, але не здавалися. 

Зранку майданівці пішли у наступ. Їхньою зброєю було каміння та коктейлі Молотова, їх захистом були будівельні каски, дерев’яні щити та підпалені шини. Проти майданівців воювали добре озброєні силовики. На дахах ховалися снайпери, які цинічно почали вбивати беззбройних людей. Внаслідок чого постраждали понад декілька тисяч людей, більше сто з них загинули. В той день Україна втратила найкращих, свою Небесну Сотню, завдяки якій було змінено хід УКРАЇНСЬКОЇ історії.

Небесна Сотня – Герої, які житимуть доти, доки про них пам’ятають. Вічна пам’ять і слава українцям, які боролися і продовжуть бортися за справжню НЕЗАЛЕЖНІСТЬ України! Боротьба триває!